Seminaarit eli leirit (leirikalenteri)

Bujinkan on todella laaja laji ja eri kokonaisuuksien hahmottamisesksi järjestämme paljon leirejä. Perusharjoittelulla edistyy pikkuhiljaa mutta suuremmat harppaukset ja nopea kehitys vaatii leireillä käymistä.

Bujinkan Shinden Dojo järjestää useita leirejä vuosittain kansainvälisten ja kotimaisten vetäjien johdolla. Dojollamme on vahvat suhteet kansainvälisesti tunnustettuihin lajin huippuopettajiin. Yksittäisten leirien lisäksi muutamat ovat jo muodostuneet perinteisiksi tapahtumiksi.


Ryhmäkuva Shihan Lauri Jokisen leiriltä Oulussa keväällä 2010

Alla lyhyet kuvaukset erilaisista leireistä mitä Shinden Dojo järjestää. Kyseessä on karkea lokerointi ja monet tapahtumat eivät osu tarkalleen mihinkään näistä.

1. Taikai Finland

Vuoden päätapahtuma Suomessa. Täällä on opettajina maailman huippuja Shihaneita. Opettajina Lauri Jokisen lisäksi on nähty mm. Moni Nativ (Israel), Sveneric Bogsäter (Ruotsi), Arnaud Cousergue (Ranska) ja Pedro Fleitas (Espanja).

2. Ulkomaisten Shihanien leirit Suomessa

Opettajina vaihtelevia ulkomaalaisia korkea tasoisia Shihaneita.

3. Yushuu Shihan Lauri Jokisen seminaarit

Koko Suomen laajuisesti merkittäviä leirejä joihin kannattaa matkustaa pidempikin matka. Lauri on Shinden dojon pääopettaja.

4. Shidoshien seminaarit

Paikallisesti merkittäviä ja tärkeitä leirejä. Kohdistettu tarkemmin kyseisten salien tarpeisiin. Nämä leirit ovat yleensä kokoluokaltaan pienempiä ja sitä kautta mahdollistavat opettajalle enemmän aikaa yksittäistä harjoittelijaa kohti.

5. Muut pienemmät ja paikalliset minileirit

Opettajana yleensä paikallisen salin oma vetäjä tai joku nuorempi opettaja toiselta salilta. Näitä pyritään järjestämään Oulussakin säännöllisesti.

(Lisätietoja leireistä löydät Facebook-sivultamme.)

Page last modified on August 26, 2020, at 10:16 AM