From Bujinkan Oulu

Main: Peruskurssit

Lajiin tutustuminen ja harjoittelun aloittaminen kesällä 2020

(8.6. alkaen)

Emme järjestä peruskurssia kesän 2020 aikana, vaan mukaan pääsee helposti ottamalla yhteyttä sähköpostitse: info(at)bujinkanoulu.fi

Harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.00.
Harjoituspaikkana on Linnanmaan liikuntahallin nurmikenttä.
Ulkotreenit pidetään säävarauksella, ota tarvittaessa yhteyttä mahdollisten peruuntumisten vuoksi. Alueelle on mahdollisesti tulossa rakennustyömaa, ilmoitame tällöin harjoituspaikan uudesta sijainnista.

Ensimmäisen kauden hinta on 40€ (Sporttipassilla 30€) ja sen jälkeen 60€/6kk. kaksi ensimmäistä kertaa saa tutustua ilmaiseksi.

Varusteet

Kesän ulkotreeneihin pukeudutaan sään mukaisesti. Varusteeksi käyvät esimerkiksi verkkarit, pitkähihainen paita, lippis sekä lenkkarit. Ota mukaan myös vesipullo.

Yleistä harjoittelun aloittamisesta

Jos olet kiinnostunut harjoittelun aloittamisesta seurassamme, on helpoin tapa ottaa yhteyttä ja kysyä milloin se on mahdollista. Käytännössä sinulla on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa.

1. Suoraan mukaan harjoituksiin

Tämä vaihtoehto on käytettävissä silloin, kun aktiivista peruskurssia ei ole menossa. Suosituksena on kohtuullinen pohjakunto ja kyky huolehtia itsestä. Lisäksi täytyy ymmärtää ja hyväksyä se, että harjoituksissa käsitellään asioita jotka voivat alussa tuntua liian vaikeilta. Jos tarvetta ilmenee, niin perusasioita pystyy treenaamaan kätevästi myös seuraavan peruskurssin harjoituksissa. Valitse tämä kohta myös siinä tapauksessa, jos olet harrastanut Bujinkania joskus aiemmin.

2. Peruskurssi

Peruskurssi on helppo tapa aloittaa uusi laji ja mukaan pääsee koko kurssin ajan. Bujinkan sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, mutta tällä hetkellä alaikäraja harjoituksiin on 15 vuotta. Kurssilla harjoitellaan lajin perusasioita ja nostetaan peruskuntoa rauhalliseen tahtiin. Päätavoite on se, että peruskurssin suorittanut harjoittelija voi siirtyä turvallisesti jatkavien harjoituksiin. Peruskurssin kesto on yleensä 2-3kk, mutta samalla maksulla voi kurssin alkamisajankohdasta riippuen harjoitella n. 4-6kk.

Retrieved from http://bujinkanoulu.fi/Main/Peruskurssit
Page last modified on May 23, 2020, at 12:01 PM